Mire emlékeznek jobban a vendégek? Arra, hogy sós volt a leves vagy hogy milyen jó volt a zene? Egy esküvőn mindig sarkalatos pont a zene kérdésköre. DJ legyen vagy zenekar, esetleg egy szintetizátoros mulattató?
 
Mostanában egyre népszerűbb a szórakoztatásért felelős személynek DJ-t választani a hagyományos zenekarral szemben. Az esküvői DJ segítséget nyújthat a szertartások hangosításában is. Egyeztet a vőféllyel, a ceremóniamesterrel és az anyakönyvvezetővel.
 
Az esküvői DJ esetében ritkábban fordulhat elő, hogy egy-egy dalt nem tud lejátszani, mert nincs benne a repertoárban vagy nincs begyakorolva. Egy esküvői DJ nem veszi rossz néven, hogy ha kérnek tőle egy dalt és azt le kell játszani. Nem kell a DJ-nek külön összeget adni egy-egy dalért.
 
Milyen szempontok alapján válassz esküvői DJ-t?
  • A nagy napon fontos szempont a minőségi zene, illetve a jó hangzás. Ehhez is segítséget nyújthat egy erre a feladatra szakosodott szakember, vagyis egy hivatásos (esküvői) DJ.
  • Egy hivatásos DJ legálisan végzi ezt a tevékenységet. Fizeti a dalok, zenék után a jogdíjat a MAHASZ-nak. (Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége).
  • Ha a szertartás alatt is szükség van a hangosításra a vendégek létszáma miatt (fontos, hogy a hátsó sorokban is hallják a boldogíó Igent), akkor remek megoldás az esküvői DJ szolgáltatás.
  • Az előre egyeztetett igények alapján lehetőség van több helyszínen megjelenni, legyen szó a szertartásról vagy a vacsora és az esküvői buli helyszínéről.
  • Megbízható forrásból származó, jogtiszta, jó minőségű dalok szóljanak.
  • Elegáns megjelenésű legyen a diszkós.
  • A megbeszélteket tartsa be (időben küldje a visszajelzést, az árajánlatot, időben érkezzen és távozzon, stb.

Kapcsolat:

Magic Retro Team
Meleg István
+36-20-536-4300
melegistvan (kukac) gmail.com

Magyar Lemezlovas Egyesület

Copyright

Copyright © 2024 Magic Retro Team. Minden jog fenntartva.